ÎNVINGĂTORUL - Unitate Protejată Autorizată A TREBUIT SĂ FIE ÎNCHISĂ DEOARECE LEGEA 448 A FOST MODIFICATĂ!

„CENTRUL DE SERVICII SI MICROPRODUCTIE INVINGATORUL” din cadrul Asociației Învingătorul (fosta SHL Romania) a fost printre cele mai reprezentative UPA la nivel național. AVEȚI MAI JOS INFO DESPRE REALIZĂRILE SALE…

Autorizatie Unitate Protejata Invingatorul

Autorizatia pentru „Sectia CENTRUL DE SERVICII SI MICROPRODUCTIE INVINGATORUL” din cadrul Asociatiei Invingatorul (Ex Asociatia SHL Romania).

Parteneri si colabortori

Iata cativa dintre partenerii nostri de care ne leaga o  claborare indelungata si de succes.

Oferta Unitate Protejata Invingatorul

 

Ofeirm servicii intermedieri si vazari produse birotica – papetarie,  IT&C, alaturi de o gama larga de produse. Oferta nostara numara peste 10 000 produse, acoperim aproape toata gama de produse si servicii de care o firma colaboratoare cu o unitate protejata poate fi intresata. 

 

 

Obtine o oferta personalizata

4 + 13 =

Legislatie si contabilitate Unitati Protejata

 

Informatii complete legate de  legislatia juridica si contabila pentru firmele colaboratoare cu unitatea protejata Invingatorul.

 

 

 DESPRE NOI

Unitatea protejata autorizata INVINGATORUL exista din mai 2007, IAR LA ACEASTA ORA ESTE LIDER NATIONAL.

Ea reprezinta un departament din cadrul Societatii Handicapatilor Locomotor din Romania care este ONG (www.invingatorul.org). Activitatea sa ca unitate protejata se inscrie in prevederile legale stabilite de legea 448/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Unitatea protejata autorizata INVINGATORUL permite organizatiei noastre sa se autofinanteze si sa dezvolte continuu programele de reintegrare socio-profesionale dedicate membrilor sai, persoane adulte cu handicap locomotor.
In unitatea protejata autorizata INVINGATORUL lucreaza exclusiv persoane cu handicap locomotor, 4 cu handicap grav, cu contracte de munca, si 2 colaboratori cu handicap accentuat. Tot profitul nostru este utilizat exclusiv conform statutului nostru, in programele pentru membrii nostri.
Nu suntem un srl, nu suntem creati pentru a capitaliza profitul, ci lucram EXCLUSIV in beneficiul persoanelor cu handicap, nu in folosul unor profitori fara scrupule, asa cum se intampla in mai bine de jumatate din unitatile protejate din tara (cititi cateva exemple in sectiunea “Atentie la cei cu care lucrati!”).Din cauza acestor profitori legislatia s-a schimbat in luna iunie 2008 – OUG 86 – si ne-a produs grave prejudicii a caror reparare a necesitat mari eforturi din partea noastra, noi fiind singurii care s-au zbatut si se zbat pentru ca persoanele cu handicap sa nu mai fie la cheremul unor profitori verosi.

Din fericire, am reusit ca din iunie 2009 sa schimbam legislatia si sa punem lucrurile pe un fagas firesc…
Va prezentam in continuare posibilitatea achiziţionării de servicii sau / şi produse de la unitatea protejată “Centrul de servicii şi microproducţie Învingătorul”, înfiinţată în cadrul organizaţiei noastre, conform legii.
Iată, în cele ce urmează, doar câteva motive pentru care parteneriatul cu o unitate protejata ca a noastra este mai mult decât atractiv atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru noi:
1. Nu veţi mai plăti lunar, fără nici un beneficiu pentru dumneavoastră, si nici in beneficiul persoanelor cu handicap deoarece banii nu ajung intr-un fond special, ci se duc direct la bugetul central, sume importante de ordinul miilor sau zecilor de mii de lei, în funcţie de numărul de angajaţi.
2. Veţi putea face economii la alte capitole bugetare prin utilizarea banilor pe care altfel ar trebui să îi daţi inutil la stat, bani care nici măcar nu ajung la persoanele cu handicap… Cu aceşti bani puteţi achiziţiona de la noi sau prin noi produse si servicii pe care altfel ar trebui să le plătiţi, în mod normal, din capitolele bugetare respective. Si stim cu totii ca banii nu ajung niciodată…
3. In fine, dar nu în ultimul rând, compania dumneavoastră şi-ar creşte imaginea publică în ceea ce priveşte responsabilitatea socială şi ar contribui la reintegrarea socioprofesională a unei categorii defavorizate.
4. Pentru noi parteneriatul unitatii protejate cu dumneavoastră reprezintă şansa de a angaja mai multe persoane cu handicap şi de a demonstra că potenţialul nostru nu este doar la nivel declarativ. Suntem corecţi, serioşi, motivaţi, dorim să muncim, iar realizările de până acum vorbesc de la sine despre capacitatea noastră de administra si dezvolta această activitate.
De ce sa lucrati cu noi si nu cu o unitate protejata de tip SC. etc. SRL cu un singur angajat cu handicap in spatele caruia se ascunde, adesea, un profitor? (cititi in sectiunea Atentie la cei cu care lucrati!…). Deoarece va oferim atat garantia si satisfactia ca prin noi veti ajuta sute si sute de persoane cu handicapuri grave, cat si certitudinea ca serviciile si / sau produsele noastre vor fi la inaltimea calitatii pe care o asteptati…
Deci, vă invităm să parcurgeţi continutul site-ului unitatii noastre protejate si, în cazul în care v-am trezit interesul, vă stăm la dispozitie cu orice altă informatie pe care o veti considera a fi necesară în luarea unei decizii cu privire la propunerea noastră de parteneriat.
Concluzie: este ineficient să plătiţi lunar la stat, dacă nu angajaţi persoane cu handicap, acel procent despre care v-am vorbit mai sus (cu beneficii zero…), în loc să folosiţi procentul respectiv pentru achiziţionarea unor produse sau servicii utile pentru compania dvs.
Traversam vremuri grele, un motiv in plus pentru ca toata lumea sa gestioneze in mod optim resursele financiare si umane, dar fara a-i uita pe semenii dezavantajati…

Stiri si informatii din domeniul Unitatilor Protejate

Fabula Olgutei

Fabula Olgutei

Cele de mai jos reprezinta un pamflet si trebuie luat ca atare... Va multumim, anticipat, pentru lectura si, daca veti binevoi, pentru distribuire... In semn de aleasa pretuire si nemarginita recunostinta, handicapatii patriei trimit un vibrant omagiu celei fara de...

citește mai mult
MEETING DE PROTEST

MEETING DE PROTEST

Marti, 22 08 2017, de la ora 12, am protestat impreuna cu alte zeci de organizatii in fata Ministerului Muncii impotriva OUG 60, cea care va lasa mii de persoane cu handicap fara loc de munca! Am fost 400, se putea mai bine, important este semnalul tras... Continuam...

citește mai mult