Mesaje de la prieteni

Domnule presedinte, va admir pentru puterea pe care o aveti de a va lupta de multe ori cu morile de vant, si in acelasi timp va felicit pentru reusite. Ma bucur ca mai exista si astfel de oameni, pentru ca foarte multi clacheaza la un moment dat si renunta sa mai lupte mai ales cu autoritatile. Eu, dupa lungi zbateri, de prin aprilie, am reusit abia acum si am luat un credit pentru achizitionarea autoturismului, dar ANPH nu este deloc cooperant indraznesc sa va intreb daca stiti ce demersuri si mai ales unde,se fac pentru a face o rampa in fata si scara blocului.mentionez ca stau la parter.

Respectele mele pentu d-voatra si familia d-voastra. Daniela Roman

MM: doamna, pentru creditul destinat adaptarii locuiintei trebuie sa faceti, inainte de toate, un proiect al rampei realizat de o persoana autorizata. Abia apoi depuneti la ANPH restul documentelor cerute de ei...

Multe, multe felicitari pentru castigarea procesului. Intr-adevar, este o victorie muncita si bine meritata. Adevarul trebuie intotdeauna sa iasa castigator. Toata admiratia mea pentru munca si abnegatia cu care ai condus si conduci aceasta organizatie a persoanelor cu dizabilitati.

Cu stima si consideratie Vali Spanu

Invingatorii au invins, felicitari pentru castigarea procesului, asteptam caderea guvernului.

cu prietenie Mircea.

Felicitari pentru victorie.

Cu stima !

Stefan STEINER

AHN-CS presedinte

Felicitari Chief!

Iata ca se intampla si in Romania asa ceva, dar trebuie sa ai de partea ta atuuri ca: nervi de otel, rabdare, inteligenta si continuitate.

Sa speram ca or sa si invete ceva din asta.

Lucian Negoita

Profesor Psiholog

Felicitari pentru perseverenta. Succes in continuare

Eugen-Stefan Stefanescu

Coordonator Programe pentru Persoane cu Handicap

------------------------------------------------

Asociatia Caritas Bucuresti

Buna ziua,

Aseara am accesat pentru prima data noul portal Invingatorul si vreau sa va felicit pentru acest lucru deoarece ati deschis o noua poarta spre comunicare si informare pentru persoanele cu disabilitati si nu numai. Sper ca tot mai multe persoane sa-l descopere si sa se foloseasca de multitudinea de informatii postate. M-au bucurat vestile bune despre noul dvs. proiect, unitatea protejata si va doresc mult succes si in lupta cu ANPH-ul.

Cu stima, Ionut Moromete

N.R. multumim, Ionut, pentru aprecieri! Si noi speram ca portalul va deveni locul favorit de intalnire online a persoanelor cu handicap. Si nu numai...

Buna ziua, domnule Minculescu! Va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi. Sunteti un om extraordinar, sa va dea Dumnezeu sanatate dumneavoastra si familiei. V-am multumit si prin telefon si va multumesc si pe mail. Mai am o intrebare legata de legea 448 si cu impozitul... Mie din pensie mi se retine impozit si contributia la cas. In legea 448 se specifica ca nu se ia impozit pe salarii, pensia nu este salariu sau s-a omis sa scrie si de pensii? Am toata increderea in dumneavoastra pentru a ma lamurii. Cu stima si respect Ghenghe.

N.R. nu fac decat sa incerc sa imi ajut semenii. Sper ca si reusesc sa fac asta... Din cele spuse de dvs, am realizat ca este vorba, de fapt, despre salariul asistentului personal, acesta fiind impozitat si platind CAS-ul...Aveti asistent personal? Daca da, v-am explicat... Daca nu, si primiti dvs direct banii de asistent, atunci este o problema: in acest caz ar trebui sa primiti suma neta pentru asistentul personal...

Buna ziua, domnule Minculescu,

Va felicitam pentru noul site, foarte bine facut si util nu numai persoanelor cu handicap locomotor. Multumim pentru bletinul pe care il editati, in noua formula, cea online, si va dorim multa sanatate si mult succes in ceea ce faceti cu atita daruire.

Cu bine, Presedinte Liuba Iacoblev

AUTISM ROMANIA

Etichete: 

Cele mai noi articole

Cele mai noi subiecte forum

Cele mai active subiecte forum

Comentarii recente

Ultimele comentarii

Cine este online

There are currently 0 users online.

Membri noi

  • petru
  • IulianaIordache
  • Claudia40
  • pana laurentiu
  • Nicu Ploscariu