Medici cu handicap...moral si ilegal...

Anchetarea celor doi survine după ce luni după-amiază poliţişti, jandarmi şi procurori anticorupţie au descins la Spitalul din Bacău. Oamenii legii au făcut percheziţii în cabinetele şi la domiciliile celor doi medici. ”Este o acţiune a DNA Bacău despre care deocamdată nu am mai multe informaţii. Percheziţia nu este încă finalizată”, a declarat, pentru Agerpres, Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bacău.

Felix Bănilă, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, confirmă efectuarea a ”nouă percheziţii în Bacău”, menţionând faptul că medicii cercetaţi ”condiţionau obţinerea gradului de handicap de anumite sume de bani”. Cele două cadre medicale sunt şefii comisiilor băcăuane de specialitate privind stabilirea gradului de handicap la copii şi, respectiv adulţi.

Potrivit Agerpres, surse din cadrul instituţiei juridice băcăuane susţin că Elena Muntean ar fi implicată şi în ”comercializare ilegală a unor medicamente care ar fi trebuit să fie date gratuit”. Elena Muntean este soţia şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bacău.

EVZ.ro

Cele mai noi subiecte forum

Cele mai active subiecte forum

Comentarii recente

Ultimele comentarii

Cine este online

There are currently 0 users online.

Membri noi

  • petru
  • IulianaIordache
  • Claudia40
  • pana laurentiu
  • Nicu Ploscariu