Turism

Excursie in Ardeal, 2-10 iunie. Jurnal de calatorie.

Iul
31

Dragi prieteni, dupa cum stiti, intre 2 si 10 iunie, am efectuat o frumoasa excursie in Ardeal, cu cazare la Sibiu. Aveti, mai jos, un succint jurmal de calatorie care a consemnat cele mai deosebite momente ale acestei excursii...

Postat de: presedinte citiţi mai departe

Excursie in Bucovina

Iun
18

Într-o excelentă organizare un grup de membri ai SHL România a luat parte la o excursie în Bucovina în luna mai 2008.
Plecarea din Bucureşti a avut loc duminică 4 mai în jurul orei 9. După ce am vazut, în timpul călătoriei, numeroase peisaje încântătoare, la ora 17 soseam în faţa impresionantului Hotel Bucovina din pitoreasca staţiune Gura Humorului în judeţul Suceava. Acest hotel avea să fie casa noastră pentru 6 zile şi ‘baza’ de plecare spre obiectivele turistice care le vizitam. De luni 5 şi până vineri 9 mai programul nostru zilnic cuprindea mai întâi micul dejun la restaurantul hotelului, apoi plecarea în jurul orei 9, întoacerea pe la 5 după-amiaza, cina tot la restaurantul hotelului nostru şi plimbări pe înserat în staţiune. Am fost cu toţii încântaţi de calitatea serviciilor oferite de hotel şi restaurant.

Postat de: webmaster citiţi mai departe

Transport adaptat

Iun
18

Organizatia noastra a fost prima care a pus in practica, inca din 1991, un astfel de serviciu, absolut necesar utilizatorilor de scaune cu rotile. Dispunem de un microbuz Ford Transit de 8+1 locuri si de un Fiat Doblo adaptate, masini fara de care activitatea noastra nu s-ar fi putut dezvolta (va invitam sa vizitati galeria foto, albumul Transport Adaptat).

Postat de: presedinte citiţi mai departe
Subscribe to RSS - Turism

Cele mai noi subiecte forum

Cele mai active subiecte forum

Comentarii recente

Ultimele comentarii

Cine este online

There are currently 0 users online.

Membri noi

  • petru
  • IulianaIordache
  • Claudia40
  • pana laurentiu
  • Nicu Ploscariu